Café Bel Air • Boschstraat 174 • 4811 GL Breda • 076-5145444

Wereldwijde investeringstop 2021

Het is tijd om een standpunt in te dienen voor de toekomst van de wereldwijde investeringen en besluiten dat de beste dagen voor ons zijn, en dat we de voortdurende erosie van onze valuta niet laten toestaan door het communisme of het terrorisme of rechts of rechts. Immers, de opkomst van de islamitische staat of al Qaeda, of een andere groep stopt ons niet echt van het bestrijden van de oorlog tegen terreur, of van het beschermen van het Amerikaanse volk van schade, zoals wij. Wat het weerhoudt ons te doen, is toestaan dat andere naties, die onze waarden niet delen, om ons te verslaan, zoals we al vele malen eerder hebben gedaan. En we moeten stoppen met het geven van deze bij elke beurt.

Hoe staat het dat we meer vechten, wanneer we geen duidelijke doelen hebben en de uiteinden altijd ongrijpbaar zijn? Het eenvoudige antwoord is dat we niet kunnen winnen en aandelen kopen tips. We kunnen het proberen, maar dat garandeert geen overwinning. We kunnen niet plannen voor onvoorzien, of om onszelf ook uit de problemen te krijgen. Dus de enige keuze over, als het gaat om het bereiken van het doel van de wereldwijde investeringsstop dood in zijn sporen, is om de hamer neer te halen.

Het is gemakkelijk om beslissingen te nemen die u niet van dienst zijn, of dat u niet wilt maken. Maar dat is precies wat ze vandaag doen, en het doen na morgen zal wegkomen. Globaal leiderschap gaat over het opstaan voor anderen, wijzend op de waarheid en het maken van een verschil. Met andere woorden, het is niet zozeer over het verslaan van iedereen op het ballgame. Dat zou te gemakkelijk zijn en waren ver voorbij dat in deze tijd en leeftijd. Het gaat over het maken van een impact, het maken van een verschil.

We moeten stoppen met kijken naar wat anderen doen, wanneer ze het doen en beginnen te analyseren wat we kunnen doen, omdat de bal zich nu in onze rechtbank bevindt. Als we blijven zitten en weigeren om te gaan met de uitdagingen die voor ons liggen, stellen we onszelf op voor mislukking. De investering in het Groene klimaatfonds zal een kritische massa financiële steun bieden voor die naties en personen die een schone en veilige toekomst willen bouwen voor hun burgers. Als we kunnen helpen om deze naties in de komende jaren te voorkomen, zullen de positieve resultaten van ons leiderschap absoluut voortvloeien.

Er zijn veel manieren om te investeren in de wereldwijde investeringsstop 2021-campagne. U kunt investeren in aandelen van de regeringen die deel uitmaken van de campagne, evenals individuele landen zoals Marokko, Costa Rica, Zuid-Afrika, India, China en de Verenigde Staten. Er zijn ook particuliere investeringsgroepen, waaronder het Clearing House voor valuta's en het alternatieve investeringsnetwerk. Er zijn ook verschillende stichtingen die de oorzaak ondersteunen. Met je hulp kunnen we ervoor zorgen dat er veel ondersteuning is van over de hele wereld.

Als we voor de mensen zorgen, houden we ook onze economie sterk, en we houden onze omgeving schoon. Dit is een grote win-win-situatie voor iedereen. Wanneer we investeren in schonere energie en technologie, kunnen we helpen om de lucht schoon te houden. Wanneer we investeren in de individuen die deze nieuwe energie en technologie creëren, kunnen we helpen om het geld te behouden dat door deze inspanningen wordt gegenereerd.

Onze fossiele brandstoffen vallen af en dat is geen veilig idee als we verwachten dat de wereld gezond blijft voor toekomstige generaties. Deze brandstoffen zullen uiteindelijk opraken, en dat betekent oorlog, honger en ziekte. Als we geen stappen ondernemen om onze economie te verplaatsen en onze consumptiegewoonten te veranderen, blijven we blijvende problemen zien, en het kan erger worden. Er is geen tijd om te verspillen. Nu is het tijd om uw investeringen te doen en zich te committeren aan de campagne Global Investment Stop 2100.

Als je denkt dat je weet waar je geld gaat, is het tijd om erachter te komen wat voor soort inspanningen worden geleverd om te vervangen wat wordt vervangen. De Green Energy Foundation maakt een donatiewedstrijd aan de Global Investment Stop 2100-inspanningen om de vervangingen te helpen financieren. Als u nog meer wilt doen, overweeg dan een investering in de hernieuwbare energiecampagne te doen. Door kleine bedragen te investeren, kunt u vele andere schone energie-efficiënte projecten financieren. Met je steun kun je de energie waar je van houdt in de huizen van je gezin, terwijl je helpt om de planeet schoon te houden.